Προγραμματισμένες Επισκευές

Η αιφνίδια ακινητοποίηση ενός ανυψωτικού μηχανήματος από κάποιο τεχνικό πρόβλημα δημιουργεί ποικίλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργιά του κτιρίου. Η lift up ακλουθώντας αυστηρούς κανόνες και πρότυπα κατά την τεχνική επιθεώρηση του ανελκυστήρα μπορεί και πετυχαίνει θεαματικά αποτελέσματα στο θέμα της πρόληψης. Αυτό συνεπάγεται με μια προγραμματισμένη τεχνική επισκευή του ανελκυστήρα σας οπού το διάστημα που θα ακινητοποιηθεί τον επιλέγετε εσείς.

επισκευή ανελκυστήρα

Άμεση Αποκατάσταση Βλάβης

Στις περιπτώσεις που οι συνθήκες είναι τέτοιες και η επισκευή του ανελκυστήρα κρίνεται πλέον επιτακτική η lift up διατηρώντας την αποθήκη της πάντα με αποθέματα και έχοντας συνεργασία με τα μεγαλύτερα μηχανουργεία της αττικής σας εγγυάται ότι το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της θα αποκαταστήσει την λειτουργιά του ανελκυστήρα σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.ω

Πως διαχειριζόμαστε μια βλάβη ενός ανελκυστήρα/ασανσέρ;

Όταν στο τηλεφωνικό μας κέντρο δοθεί μια  έκτακτη βλάβη τότε  ενεργοποιούμε μια τυποποιημένη αλληλουχία διαδικασιών  που σκοπός της δεν είναι άλλος από την ταχύτερη αποκατάσταση και επίλυση του προβλήματος σας. Για να το πετύχουμε αυτό στοχεύσαμε σε καίρια σημεία της διαδικασίας όπως:

  • Επιλέγοντας καθημερινά να έχουμε σε διασπορά τους τεχνικούς μας  έτσι ώστε να αποστείλουμε τον πλησιέστερο τεχνικό στην περιοχή σας.
  • Εφοδιάζοντας τους  τεχνικούς μας με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά όργανα μέτρησης και εργαλεία για την ακριβέστερη διάγνωση της βλάβης.
  • Διατηρώντας πάντα ενημερωμένο το ιστορικό του τεχνικού φάκελου του ανελκυστήρα σας  στην βάση δεδομένων μας έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλυτέρα προετοιμασμένοι πριν την επίσκεψη μας στο έργο.
  • Διαθέτοντας στην αποθήκη μας  πλήρες απόθεμα στα κυριότερα ανταλλακτικά / αναλώσιμα για τους περισσότερους τύπους ανελκυστήρων.

επισκευή ανελκυστήρα

Έτσι λοιπόν με οδηγό τα παραπάνω είμαστε σίγουροι ότι η διάγνωση και η αποκατάσταση του προβλήματος σας θα επιλυθεί ορίστηκα το συντομότερο.