Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο επιβάτης με το που έρχεται σε επαφή με τον ανελκυστήρα γι’ αυτό  και η σχεδίαση τους χαρακτηρίζεται από μοντέρνο design με έμφαση στην λειτουργικότητα.

Έχουν τον πρωταρχικό ρολό στην ομαλή και ασφαλή λειτουργιά του ανελκυστήρα και πολλές φόρες στην χρήση τους ασκείτε και βία, αυτός είναι και ο λόγος που η lift up  έχει ξεχωρίσει και επιλέξει  για εσάς στιβαρές κατασκευές με μεγάλη ποικιλία στα σχεδία και στα υλικά.

Ημιαυτόματες θύρες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κατασκευή από χάλυβα με μεγάλη ποικιλία σχεδίων ( πανοραμικές με γυαλί triplex , κλειστές, ή και με παράθυρο), βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή σε μεγάλη βεντάλια χρωμάτων ή άβαφες ασταρωμένες, δυνατότητα τοποθέτησης πόμολου της αρέσκεια σας, υποδοχή κλειδαριάς, υποδοχή ωθητήρα και δυνατότητα κρυφών ή φανερών μεντεσέδων.

Αυτόματες θύρες

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κατασκευή από χάλυβα με δυνατότητες επένδυσης  inox (satine- mirror – πανοραμικές με γυαλί triplex – βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή). Δυνατότητα κεντρικού, πλευρικού  η τηλεσκοπικού ανοίγματος, φωτοκουρτίνα για την ανίχνευση εμπόδιου, κινητήρας inverter, αθόρυβη λειτουργιά κύλισης, προστασία παραβίασης και αυτόματο σύστημα ανοίγματος της θύρας κατά την εκτέλεση του απεγκλωβισμού σε διακοπής ρεύματος.

Θύρες Τύπου Βus

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Κατασκευή από χάλυβα με δυνατότητες επένδυσης inox (satine- mirror – πανοραμικές με γυαλί triplex – βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή). Δυνατότητα κεντρικού, πλευρικού η τηλεσκοπικού ανοίγματος, φωτοκουρτίνα για την ανίχνευση εμπόδιου, κινητήρας inverter, αθόρυβη λειτουργιά κύλισης, προστασία παραβίασης και αυτόματο σύστημα ανοίγματος της θύρας κατά την εκτέλεση του απεγκλωβισμού σε διακοπής ρεύματος.