Η lift up είναι μια τεχνική εταιρεία προηγμένων ανελκυστήρων όπου από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε, επιδίωξη της ήταν ή  συνέπεια  ή ποιότητα ή ασφάλεια και ή καλαισθησία των έργων της, ένα τετράπτυχο που όταν το ενσωματώνεις σε μια εταιρεία τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Οι ανελκυστήρες της lift up διακρίνονται από έργα με  αυξημένες απαιτήσεις  ως προς την λειτουργιά τους, είναι σύγχρονοι, αισθητικά το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι  λιτές γραμμές και βέβαια είναι φιλικοί προς το περιβάλλον όπου και είναι η φιλοσοφία της εταιρείας.

Για την  lift up όλα τα έργα που της  αναθέτουν είναι μια πρόκληση, από τα πιο άπλα μέχρι τα πιο σύνθετα και αυτό επειδή  αντιμετωπίζει το κάθε έργο με βάση την μοναδικότητα η όποια το διακρίνει. Επενδύοντας συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό  & υλικό / μηχανολογικό εξοπλισμό είμαστε σίγουροι για την επιτυχία.

Μετά την ολοκλήρωση ενός έργου ή μιας καινούργιας συνεργασίας  επακολουθεί ένα πακέτο υψηλών προδιαγραφών τεχνικής υποστήριξης  το: After Sales Technical Support (a.s.t.s)   που υποστηρίζει άρτια  τεχνικά όλα τα έργα που έχουμε κατασκευάσει ή αναλάβει την τεχνική επίβλεψη τους.